CASA MARINA BEACH AND REEF 3*** +420 257 221 724

CASA MARINA BEACH AND REEF 3***

SOSUA

Termín zájezdu

11.04.2024 - 19.04.2024
Další termíny
Délka pobytu 7 nocí/9 dní změnit
Dostupnost 4 volná místa
Stravování ALL INCLUSIVE změnit
Typ pokoje STANDARDNÍ POKOJ změnit
Odlet MNICHOV, 10:00 změnit
Letový řád
Cesta tam: 11.04.2024 12h 5m
11.04.2024 10:00 - 11:00 LH 101 MUC?FRA?
11.04.2024 12:10 - 16:05 LH 4348 FRA?PUJ?
Cesta zpět: 19.04.2024 14h 0m
18.04.2024 16:35 - 20:23 UA 1463 PUJ?IAD?
18.04.2024 22:20 - 12:35 LH 415 IAD?MUC?
Cena za osobu
46 500 Kč
Země a lokalita: Dominikánská rep., SOSUA
Ubytování: CASA MARINA BEACH AND REEF 3***
Druh zájezdu: Pobytový
Doprava: LETECKÁ | PRAHA VACLAV HAVEL
Cena zahrnuje:
  • Turistickou kartu
  • Přivítaní českou asistenci na letišti v Punta Cana
  • Leteckou dopravu v ekonomické třídě s přestupem dle letového řádu
  • Transfer letiště - hotel - letiště
  • Asistence českého delegáta s návštěvou na hotelu
  • Ubytovaní v základním typu pokoje s All Inclusivem
  • Pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje:
  • Cestovní pojištění
  • Fakultativní výlety

Stravování

Sosúa se nachází v provincii Puerto Plata v Dominikánské republice. Bylo založeno ve čtyřicátých letech 20. století židovskými uprchlíky z Evropy, po nichž je pojmenováno mnoho zdejších ulic. Z dřívější běžné zemědělské osady se během několika let stalo rušné letovisko. Poklidný ráz a romantiku vystřídaly noční kluby, bary a krásné pláže. Potkáte zde především německy hovořící turisty.Město je poměrně malé, takže jej bez problémů projdete pěšky. Pokud se ale potřebujete dostat na určité místo rychle, můžete využít motoconcho, což je způsob dopravy, kdy si naskočíte jako spolujezdec na motocykl a necháte se  dovézt kam potřebujete.Mezi turisticky nejzajímavější a nejnavštěvovanější místa patří beze sporu hlavní městská pláž Playa Sosua s centrem pro potápěče, a klidnější Playa Alicia, vhodná pro turisty hledající klid a odpočinek. Nachte se hýčkat v prámci programu All inclusive v hotelu CASA MARINA BEACH AND REEF 3***.

Ubytování

CASA MARINA BEACH AND REEF

Casa Marina Beach and Reef je all inclusive rezort situovaný 10 minut od Mezinárodního letiště Puerto Plata a 25 min od Puerto Plata. Rezort se nachází u pláže, ve městě Sosua. Hotel nabízí 675 pokojů s klimatizací, vybavených minibarem, TV, telefonem. trezorem (za poplatek), příslušenstvím na žehlení prádla, vlastní koupelnou a toaletními potřebami. Všechny pokoje mají výhled z balkonu nebo z terasy na oceán, zahradu či bazén. All inclusive nabízí výběr ze 6 restaurací a 9 barů. Vychutnat si můžete od mořských specialit, po Mexickou a Italskou kuchyni a z lahodné nabídky bufetu. K večeři...

SOSUA Počet pokojů: 675 Adresa: Calle Alejo Martinez, Sosúa 57000, Dominikánská republika; Tel.: +1 809-571-3535

Casa Marina Beach and Reef je all inclusive rezort situovaný 10 minut od Mezinárodního letiště Puerto Plata a 25 min od Puerto Plata. Rezort se nachází u pláže, ve městě Sosua. Hotel nabízí 675 pokojů s klimatizací, vybavených minibarem, TV, telefonem. trezorem (za poplatek), příslušenstvím na žehlení prádla, vlastní koupelnou a toaletními potřebami. Všechny pokoje mají výhled z balkonu nebo z terasy na oceán, zahradu či bazén. All inclusive nabízí výběr ze 6 restaurací a 9 barů. Vychutnat si můžete od mořských specialit, po Mexickou a Italskou kuchyni a z lahodné nabídky bufetu. K večeři je podáváno víno a místní drinky. A la carte restaurace jsou Sea scape, Jalapeno a Luiggi a bufet naleznete v El Batey. Ve vzdálenosti 20 km stojí za návštěvu zábavní park Ocean World, kde je možné si zaplavat s delfíny.

Popis hotelu v pdf

Aktuální počasí

°C
°C

Informace o hotelu

Recepce otevřena:
24 HRS
Příjezd od:
15:00
Odjez do:
13:00
Denní bar
Salonek
Internetové připojení
Parkování zdarma
Plavecký bazén
Masáže
Kadeřnictví
Restaurace
Hlídaní dětí
Diskotéka

Informace o pokoji

Koupelna na pokoji
TV
Minibar
Klimatizace
Fén
Trezor
WIFI
Nekuřácké pokoje

Lokalita

SOSUA

Mapa oblasti

Exkurze v lokalitě

TROJKOMBINACE RIO CHAVON, MANO JUAN A SAONA

Výlet začíná naloděním na bájné dominikánské řece „Chavon“, po které proplujete pod skalnatými útesy s tropickou vegetací, až do ústí řeky do moře. Poté následuje zastávka u korálů, kde si budete moci zašnorchlovat mezi hejny ryb. Budete pokračovat na ostrov Saona, kde Vás čeká návštěva jediné původní vesničky Mano Juan. Zde si můžete projít uličku dřevěných domků s krámky, vykoupat se a s jistotou obohatit svou sbírku fotografií. Pak už se přesunete na jednu z nejkrásnějších pláží na ostrově, kde pro Vás bude připraven oběd na grilu a odpočinek. Při zpáteční cestě se vykoupete v přírodním bazénu s mořskými hvězdicemi, odkud poplujete do přístavu v Bayahibe.

Rio Chavon je tropická řeka, jejíž břehy jsou porostlé tropickou džunglí, žije zde vodní ptactvo, a ve vodě žije  mnoho druhů ryb a sladkovodní želva. Mano Juan je vesnička se zhruba pětistovkou obyvatel, kde najdete domky v pastelových barvách. Zároveň je to přístav pro lodě, které připlouvají k ostrovu. Isla Saona je tropický ostrov a je součastí národního parku „Parque Nacional del Este“- jež je vládou chráněná přírodní rezervace. Ostrov je známy pro své přírodní krásy a natáčelo se zde mnoho filmů a reklam např. na čokoládové tyčinky Bounty. Ostrov byl pojmenován na počest italského města Savona. Úplně poprvé byl objeven v 8 stol. Př. n. l. Taíny, kteří se sem dostali z Haiti. Na ostrově můžete objevit přes 500 druhů rostlin z nichž 53 je endemických a 60 druhů ptáku. Můžete zde najít prakticky nedotčenou přírodu.

Popis exkurze v pdf
Poznámka:
Cena dospělý: 3 340 Kč Dítě do 10 let: 1 740 Kč

ZÁSILKY DO CELÉHO SVĚTE - EXPRESS POSÍLÁNÍ S DHL

Zajišťujeme express odeslání balíků a dokumentů do celého světa partnerskými kurýry DHL. 

Maximální hmotnost balíku k odeslání je 25 kg.

Ceny za odeslání balíků se odvijí od cílové destinace a hmotnosti balíku.

Cena za pojištění balíku činí 300 Kč bez dph v případě, že hodnota balíku nepřesahuje 30.000 Kč.

Pokud je hodnota balíku vyšší než 30.000 Kč, tak cena pojištění činí 1% z celkové hodnoty balíku.

 

Na letáku lze vidět příklad cen za zaslání balíků na Kubu.


V případě zájmu o express zaslání nás můžete navštívit v naší kanceláři na adrese: Slezská 874/36, Praha 2 120 00 či nás kontaktovat na tel. čísle: +420 257 221 724 pro bližší informace.


Popis exkurze v pdf
Provozovatel: Kentlucky/DHL
Poznámka:

SAMANA – VODOPÁD EL LIMON

Tento výlet vás zavede do panenské přírody kopcovitého poloostrova Samana. Projedete si hlavní centrum Santa Barbaru (Santa Bárbara de Samaná byla oficiálně založena v roce 1756 Španělskem, a jeho prvními obyvateli byli osadníci, které sem přesídlili z Kanárských ostrovů) a pak budete pokračovat na ranč v horách, odkud se vydáte na koních tropickým lesem k největšímu vodopádu v zemi „El Limon“. Zde budete mít čas na osvěžení a focení. Po vyjížďce na Vás bude čekat dominikánský oběd. Odpoledne klienti z letoviska Juan Dolio pokračují přes osadu „Las Terrenas“ s možností koupání na některé ze zdejších krásných pláží. Klienti z Punta Cana absolvují cestu na Samanu lodí a na zpáteční cestě budou mít relaxační zastávku na populárním ostrůvku Bacardi.

Vodopád El Limon…
… je padesát metru vysoký a má silný a mohutně zpěněný proud, který se řítí z hrany vysokého skalního útesu do hlubin, kde se za ohlušujícího řevu mění v mrak vodní tříště. Vše uprostřed panenské přírody. U základny vodopádu je vetší jezírko s příjemně chladnou vodou, kde se můžete vykoupat.

Popis exkurze v pdf
Poznámka:
Cena dospělý: 4 810 Kč Dítě do 10 let: 2 480 Kč

GOLF

Golf se začal hrát v Dominikánské republice před více než 40 lety. Golfisty na tento karibský ostrov kromě skvělého počasí láka i vysoká kvalita golfových hřišť, které navrhovali přední golfoví architekti. V Dominikánské republice jich najdete více jak 20 a tak ne nadarmo se říká golfový ráj. Nádherné pláže, příjemné počasí, služby na vysoké úrovni a velký výběr. Rádi Vám zprostředkujeme hru na některém ze zelených greenů v některém z golfových clubů. Kromě oblastí Punta Cana, La Romana je možné Vám zajistit hru i v severní či centrální části Dominikánské republiky, kde se také nachází několik golfových clubů.


TEETH OF THE DOG
Tyto golfové hřiště navrhl Pete Dye, hřiště Teeth of the Dog se pak řadí mezi TOP 50 hřišť na světě. Jedná se o golfové hřiště pro zkušenější hráče. Nachází se v oblasti Punta Cana.


CORALES
Arichtekt Tom Fazio navrhl toto hřiště podél přírodních útesů a mořských zátok. Nachází se v oblasti Punta Cana. Golfový club akceptuje pouze omezené množství hráčů, pokud nebudete ubytováni přímo v resortu, ke kterému hřiště patří.


CATALONIA CARIBE
Pravděpodobně nejužší a nejvíce technické hřiště v lokalitě Punta Cana. Pět jezer a tropická džungle pro Vás budou velkou výzvou. Hřiště navrhl Alberto Solá.

Další golfová hřiště: PUNTA BLANCA, COCOTAL GOLF AND COUNTRY CLUB, LA HACIENDA, WHITE SANDS GOLF COURSE, PLAYA DORADA GOLF CLUB, LOS MARLINS GOLF COURS a mnoho dalších.


Většina golfových hřišť je součástí hotelových resortů, avšak je možné zprostředkovat i pouze green fee a ubytování v jiném z mnoha hotelů v Dominikánské republice. V takovém případě rádi zajistíme i případnou dopravu hotel – hřiště – hotel. Některé hotelové resorty pak mají v ramci all inlcusive green fee zdarma pro ubytované hosty (většinou je zdarma jedno green fee za pobyt, další se pak platí).

Popis exkurze v pdf
Dny v týdnu: Každý den Poznámka: Uvedená cena je od... a je to cena za jedno green fee. Cena se odvíjí od konkretního golfového hřiště.
Cena dospělý: 2 600 Kč

Exkurze v lokalitě

TROJKOMBINACE RIO CHAVON, MANO JUAN A SAONA

Výlet začíná naloděním na bájné dominikánské řece „Chavon“, po které proplujete pod skalnatými útesy s tropickou vegetací, až do ústí řeky do moře. Poté následuje zastávka u korálů, kde si budete moci zašnorchlovat mezi hejny ryb. Budete pokračovat na ostrov Saona, kde Vás čeká návštěva jediné původní vesničky Mano Juan. Zde si můžete projít uličku dřevěných domků s krámky, vykoupat se a s jistotou obohatit svou sbírku fotografií. Pak už se přesunete na jednu z nejkrásnějších pláží na ostrově, kde pro Vás bude připraven oběd na grilu a odpočinek. Při zpáteční cestě se vykoupete v přírodním bazénu s mořskými hvězdicemi, odkud poplujete do přístavu v Bayahibe.

Rio Chavon je tropická řeka, jejíž břehy jsou porostlé tropickou džunglí, žije zde vodní ptactvo, a ve vodě žije  mnoho druhů ryb a sladkovodní želva. Mano Juan je vesnička se zhruba pětistovkou obyvatel, kde najdete domky v pastelových barvách. Zároveň je to přístav pro lodě, které připlouvají k ostrovu. Isla Saona je tropický ostrov a je součastí národního parku „Parque Nacional del Este“- jež je vládou chráněná přírodní rezervace. Ostrov je známy pro své přírodní krásy a natáčelo se zde mnoho filmů a reklam např. na čokoládové tyčinky Bounty. Ostrov byl pojmenován na počest italského města Savona. Úplně poprvé byl objeven v 8 stol. Př. n. l. Taíny, kteří se sem dostali z Haiti. Na ostrově můžete objevit přes 500 druhů rostlin z nichž 53 je endemických a 60 druhů ptáku. Můžete zde najít prakticky nedotčenou přírodu.

Popis exkurze v pdf
Poznámka:
Cena dospělý: 3 340 Kč Dítě do 10 let: 1 740 Kč

ZÁSILKY DO CELÉHO SVĚTE - EXPRESS POSÍLÁNÍ S DHL

Zajišťujeme express odeslání balíků a dokumentů do celého světa partnerskými kurýry DHL. 

Maximální hmotnost balíku k odeslání je 25 kg.

Ceny za odeslání balíků se odvijí od cílové destinace a hmotnosti balíku.

Cena za pojištění balíku činí 300 Kč bez dph v případě, že hodnota balíku nepřesahuje 30.000 Kč.

Pokud je hodnota balíku vyšší než 30.000 Kč, tak cena pojištění činí 1% z celkové hodnoty balíku.

 

Na letáku lze vidět příklad cen za zaslání balíků na Kubu.


V případě zájmu o express zaslání nás můžete navštívit v naší kanceláři na adrese: Slezská 874/36, Praha 2 120 00 či nás kontaktovat na tel. čísle: +420 257 221 724 pro bližší informace.


Popis exkurze v pdf
Provozovatel: Kentlucky/DHL
Poznámka:

SAMANA – VODOPÁD EL LIMON

Tento výlet vás zavede do panenské přírody kopcovitého poloostrova Samana. Projedete si hlavní centrum Santa Barbaru (Santa Bárbara de Samaná byla oficiálně založena v roce 1756 Španělskem, a jeho prvními obyvateli byli osadníci, které sem přesídlili z Kanárských ostrovů) a pak budete pokračovat na ranč v horách, odkud se vydáte na koních tropickým lesem k největšímu vodopádu v zemi „El Limon“. Zde budete mít čas na osvěžení a focení. Po vyjížďce na Vás bude čekat dominikánský oběd. Odpoledne klienti z letoviska Juan Dolio pokračují přes osadu „Las Terrenas“ s možností koupání na některé ze zdejších krásných pláží. Klienti z Punta Cana absolvují cestu na Samanu lodí a na zpáteční cestě budou mít relaxační zastávku na populárním ostrůvku Bacardi.

Vodopád El Limon…
… je padesát metru vysoký a má silný a mohutně zpěněný proud, který se řítí z hrany vysokého skalního útesu do hlubin, kde se za ohlušujícího řevu mění v mrak vodní tříště. Vše uprostřed panenské přírody. U základny vodopádu je vetší jezírko s příjemně chladnou vodou, kde se můžete vykoupat.

Popis exkurze v pdf
Poznámka:
Cena dospělý: 4 810 Kč Dítě do 10 let: 2 480 Kč

GOLF

Golf se začal hrát v Dominikánské republice před více než 40 lety. Golfisty na tento karibský ostrov kromě skvělého počasí láka i vysoká kvalita golfových hřišť, které navrhovali přední golfoví architekti. V Dominikánské republice jich najdete více jak 20 a tak ne nadarmo se říká golfový ráj. Nádherné pláže, příjemné počasí, služby na vysoké úrovni a velký výběr. Rádi Vám zprostředkujeme hru na některém ze zelených greenů v některém z golfových clubů. Kromě oblastí Punta Cana, La Romana je možné Vám zajistit hru i v severní či centrální části Dominikánské republiky, kde se také nachází několik golfových clubů.


TEETH OF THE DOG
Tyto golfové hřiště navrhl Pete Dye, hřiště Teeth of the Dog se pak řadí mezi TOP 50 hřišť na světě. Jedná se o golfové hřiště pro zkušenější hráče. Nachází se v oblasti Punta Cana.


CORALES
Arichtekt Tom Fazio navrhl toto hřiště podél přírodních útesů a mořských zátok. Nachází se v oblasti Punta Cana. Golfový club akceptuje pouze omezené množství hráčů, pokud nebudete ubytováni přímo v resortu, ke kterému hřiště patří.


CATALONIA CARIBE
Pravděpodobně nejužší a nejvíce technické hřiště v lokalitě Punta Cana. Pět jezer a tropická džungle pro Vás budou velkou výzvou. Hřiště navrhl Alberto Solá.

Další golfová hřiště: PUNTA BLANCA, COCOTAL GOLF AND COUNTRY CLUB, LA HACIENDA, WHITE SANDS GOLF COURSE, PLAYA DORADA GOLF CLUB, LOS MARLINS GOLF COURS a mnoho dalších.


Většina golfových hřišť je součástí hotelových resortů, avšak je možné zprostředkovat i pouze green fee a ubytování v jiném z mnoha hotelů v Dominikánské republice. V takovém případě rádi zajistíme i případnou dopravu hotel – hřiště – hotel. Některé hotelové resorty pak mají v ramci all inlcusive green fee zdarma pro ubytované hosty (většinou je zdarma jedno green fee za pobyt, další se pak platí).

Popis exkurze v pdf
Dny v týdnu: Každý den Poznámka: Uvedená cena je od... a je to cena za jedno green fee. Cena se odvíjí od konkretního golfového hřiště.
Cena dospělý: 2 600 Kč

Program zájezdu

1. DEN
Odlet z Prahy, s přestupem do Punta Cana nebo Santo Domingo
2. DEN - 11. DEN
Pobyt ve Vámi zvoleném hotelu s možností fakultativních výletů.
11. DEN
Odlet z Punta Cany nebo Santo Dominga s přestupem směrem Praha
12. DEN
Přílet do Prahy
(Počet dní/nocí se liší dle vypsaných termínů)

Zájezd je možné mít i na kratší či delší dobu než jsou vypsané termíny.
Cena je pak dána aktuální cenou letenky a konkretním počtem nocí v hotelu.

Reference portálu TripAdvisor


Casa Marina Beach

Hodnocení cestovatelů na webu TripAdvisor 4.0 Na základě 5 299 recenzí cestovatelů.
333
cestovatelů hodnotilo
1
431
cestovatelů hodnotilo
2
966
cestovatelů hodnotilo
3
1 645
cestovatelů hodnotilo
4
1 924
cestovatelů hodnotilo
5
Pořadí na webu TripAdvisor
(Hotely - Sosua)
3/44

Detailní hodnocení
Umístění
4.0
4.0
Kvalita spánku
3.5
3.5
Pokoje
3.5
3.5
Služba
3.5
3.5
Cena / kvalita
4.0
4.0
Čistota
4.0
4.0

Hotel je vhodný pro: služební cesty, páry, jednotlivce, rodiny, krátké dovolené s přáteli

Ukázky recenzí
Nevyhovuje vám program zájezdu, ubytování nebo žádný z nabízených termínů?
Připravíme pro Vás individuální nabídku
Poptejte u nás zájezd na míru
TERMÍN: 11.04.2024 - 19.04.2024 změnit
CENA ZA OSOBU: 46 500 Kč
Rezervace
po telefonu
Rezervace Kuba
+420 725 699 909
Rezervace Emiráty, Srí Lanka
+420 725 631 875
Rezervace Dominikánská republika, Mexiko, Maledivy
+420 257 221 724
Získejte slevu 599 Kč
Přihlaste se k odběru newsletteru a získejte
599 Kč
na dovolenou!
Souhlasím s podmínkami registrace
MAURICIUS